Hvilan Gymnasium Stockholm

Frescati Hagväg 24

Hvilan Gymnasium vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden. Välj Hvilan Gymnasium.

Östermalm
Fristående

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Ny på Hvilan

Väljer du Hvilan har du tre spännande och utmanande år framför dig. Under tiden på skolan kommer du få massor av ny kunskap och vänner för livet. På Hvilan blir du betraktad som vuxen från första dagen och redan under introduktionsveckan lär du snabbt känna skolans elever, lärare, lokaler och undervisning.

Grön skola med anor

Hvilan Utbildnings unika profil lockar elever från hela landet till våra tre skolor.

Den traditionsrika skolan finns i skånska Kabbarp, mellan Malmö och Lund, i Stockholm och i Lund. Under hösten 2020 startar vi även i centrala Göteborg. I Skåne har skolan funnits sedan 1868.

Att Hvilan är känd som Sveriges grönaste gymnasium har – bokstavligen – en naturlig förklaring. Naturen, miljötänk och framtidens hållbara samhällen är centrala i alla våra utbildningar eftersom skolan ägs och drivs av Gröna näringens riksorganisation, GRO.

Den nya skolan i Stockholm har funnits sedan 2015 där vi har bedrivit olika vuxenutbildningar. Inför hösten 2018 startade en separat gymnasieskola upp som sommaren 2019 flyttade till fantastiska nyrenoverade lokaler vid Frescati Hage, Stockholms universitetsområde. Lokalerna ligger tre tunnelbanestationer norr om T-centralen och lokalerna är väl anpassade för undervisning och forskning i natursköna och city-nära omgivningar.

Det är många som väljer Hvilan för att kunna nå längre i sina studier. Vissa fortsätter på högskolan medan andra går direkt ut i arbetslivet.

Välkommen med din ansökan!