E-tjänster för gymnasieskola

I Stockholms stad finns olika e-tjänster för kontakt med staden. Som elev i en kommunal gymnasieskola loggar du och vårdnadshavare in i Skolplattformen för information och kontakt med din gymnasieskola.

Mina sidor ändrar vårdnadshavare sina kontaktuppgifter för stadens e-tjänster, till exempel Skolplattformen. Aktuella kontaktuppgifter är avgörande för att vårdnadshavare ska kunna använda stadens e-tjänster, som Skolplattformen.

Skolplattformen som app

Du kan använda Skolplattformen i din mobiltelefon med en app. Vårdnadshavare behöver mobilt bank-id för att logga in.

Anmäl frånvaro

Du anmäler din frånvaro med ett sms i appen Anmäl frånvaro när din skola har anslutit dig som elev till tjänsten. Är du vårdnadshavare måste du registrera ditt mobiltelefonnummer på Mina sidor för att använda appen.