maj 2021

För att snabbt bryta smittkedjor och främja närundervisning införs nu snabbtester för covid-19 i alla 26 kommunala gymnasieskolor i Stockholm.

april 2021

Utbildningsförvaltningen har gjort en utredning om betalappen ”Öppna Skolplattformen” - som använder uppgifter från Stockholms stads skolplattform - är förenlig med gällande lagstiftning.

februari 2021

Appen ”Öppna skolplattformen” har utvecklats av privatpersoner och vänder sig till vårdnadshavare med barn i Stockholms stads förskolor och skolor. Det är inte Stockholms stad som utvecklat appen.

december 2020

Gymnasieskolor rekommenderas att gå över till distansundervisning. Stockholms stad har fattat beslut om att distansundervisning ska ske på kommunala gymnasieskolor 7 december–6 januari.

september 2020

Stockholms stad följer noggrant utvecklingen om coronaviruset och Folkhälsomyndighetens bedömningar. Stadens förskolor och skolor är fortsatt öppna.

augusti 2020

Stockholms stads skolor välkomnar alla elever tillbaka till skolan. Din skola kommer att informera dig om vad som gäller för dig och din skolstart.

maj 2020

Det blir en annorlunda student i år. Stockholms stads gymnasieskolor planerar avslutningar utifrån Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och Transportstyrelsen tillåter inte studentflak.