Entré till gymnasiet. Foto.

Bernadottegymnasiet

Söder Mälarstrand 35 eller 65, Stockholm

På Bernadottegymnasiet får du som elev möjlighet att växa med uppgiften och att lära dig hantera nya och spännande situationer. Du kommer att lära dig mycket och få mer och mer ansvar ju längre du har kommit i din utbildning.

Södermalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Genom vetenskapliga fakta vet vi idag att fysisk aktivitet och vistelse i naturen gynnar dina studier genom ökad koncentration och kreativitet. På Bernadottegymnasiet har det alltid funnits en tradition av aktiviteter i naturmiljö.

Under dessa aktiviteter kommer du samtidigt att träna dig på att samarbeta i grupper och på att låta andra leda dig. Med stigande kunskaper och successivt ökat ansvar kommer det slutligen att vara du som leder andra. Genom dessa aktiviteter kommer din utbildning vid Bernadottegymnasiet bland annat att ge dig goda kunskaper i – vad som kanske är en av världens svåraste konster – ledarskap.