Skolans byggnad

Kungsholmens gymnasium/Stockholms musikgymnasium

Hantverkargatan 67

Vi erbjuder utbildningar med internationell och musikalisk prägel. Vi jobbar efter ledorden "bildning för aktiv påverkan i en globaliserad värld". Med det menar vi att du ska få förutsättningar att påverka i frågor som du tycker är viktiga.

Kungsholmen

Om skolan

Kungsholmens gymnasium/Stockholms Musikgymnasium är en skola präglad av mångfald och tolerans. Vår ambition är att utveckla elevernas kunskaper och främja deras beredskap att möta framtida utmaningar.

Vi vill att eleverna ska kunna ta ansvar för och påverka den framtida samhällsutvecklingen i ett hållbart globalt perspektiv.

Dessutom erbjuder skolan en spännande miljö med sin musik, den internationella sektionen samt skolans rika idrotts- och föreningsliv.