Studentutspring på Kungsholmens västra gymnasium

Datum:

Tid:

Plats: Konradsbergsgatan 7B

Nu är det dags för årets studenter att ta examen och springa ut. Varmt välkommen till denna minnesfulla dag!

Studentutspringet sker i parken framför skolan vid Konradsbergsgatan. Vi startar klockan 12.00 och klasserna springer ut programvis. Vi ställer upp programskyltar för respektive program så att det blir lättare att möta studenterna och för att undvika trängsel.

Det har varit en ära och en stor glädje att få ha våra studenter hos oss. När det nu är dags att ta farväl ser vi framemot ett lugnt och fint firande tillsammans.

Förhållningsregler

Dagen ska vara både högtidlig och glädjefylld och vi måste alla hjälpas åt för att det ska bli så. Eftersom det är trångt visar vi hänsyn till varandra, både gäster och studenter. Firande genom att hälla medhavd dryck, mjöl eller liknande undanbedes. Parken vi sökt tillstånd att vara i används av flera skolor på campus och som rekreationsområde för allmänheten. Det är därför av stor vikt att vi alla hjälper till att hålla den i gott skick.

• Lämna skräp i soptunnor.
  • Flaskor läggs i återvinning, undvik glas.
  • Använd ej konfetti (plastkonfetti är förbjudet).

Vi har ett tidsbegränsat tillstånd som gör att ni inte kan stanna i parken efter själva utspringsceremonin.

Att tänka på

Det är ont om parkeringsplatser och vi rekommenderar därför kollektivtrafiken för att ta sig till skolan.

Kategorier: