Teaterföreställning Kvinnornas Decamerone av teaterelever S:t Eriks gymnasium

Tid:

Plats: Teater Reflex, Kärrtorpsplan 4

Pris: 40–80 kr

På Teater Reflex spelar ES21TEA sin slutproduktion från det estetiska programmet/teater mellan 20 och 26 maj.

”Kvinnornas Decamerone” som baserar sig på Boccaccios Decamerone från 1300-talet.

En infektion bryter ut på ett sjukhus i Sovjetunionen under 60-talet. Det blir genast karantän och tio nyförlösta kvinnor blir instängda, avskilda från sina barn. Panik utbryter tills en av kvinnorna föreslår att de ska berätta historier för varandra. Men om vad? De tio kvinnorna tycks inte ha någonting gemensamt. De förenas ändå kring att de berättar om sin första kärlek.

”Kvinnornas Decamerone” handlar om besvarad, obesvarad och påtvingad kärlek. Men pjäsen handlar även om kvinnors kamp och erfarenheter genom livet och män som man tror sig kunna lita på och alla utmaningar en kvinna ställs inför, vilken väg hon än väljer.

Föreställningen spelas följande tider:

• Måndag 20 maj 18.00: Premiär
  • Tisdag 21 maj 13.00
  • Torsdag 23 maj 13.00
  • Fredag 24 maj 18.00
  • Lördag 25 maj 13.00
  • Söndag 26 maj 16.00

Boka biljetter till föreställningen genom at fylla i formuläret.

Boka biljetter

Välkommen på en spännande föreställning!