Öppet hus på Stockholms hotell- och restaurangskola

Datum:

Tid:

Plats: Arenavägen 60

Välkommen till information om våra program. Köken och bagerierna kommer att vara öppna, lärare och elever gör smakprover.

Välkommen att besöka oss på Stockholms hotell- och restaurangskola. Elever, lärare och övrig personal finns på plats för att svara på alla dina frågor om ditt gymnasieval.

Du får också chansen att gå på rundvandring i våra lokaler. Vi kommer att ha aktivitet i kök, bagerier och matsalar samt provsmakning.

Vi ser fram emot att träffa dig. Varmt välkommen!

17.05 – Rektor hälsar välkommen i entrén.

17.20 – Programinformation: Bageri och konditori, Hotell- och turism, Anpassad gymnasieskola (fd gymnasiesärskolan), Introduktionsprogram.

17.35 – Programinformation: Kök och servering.

18.05 – Rektor hälsar välkommen i entrén.

18.20 – Programinformation: Bageri och konditori, Hotell- och turism, Anpassad gymnasieskola, (fd gymnasiesärskolan), Introduktionsprogram.

18.35 – Programinformation: Kök och servering.