Öppet hus på ESS-gymnasiet

Datum:

Tid:

Plats: ESS-gymnasiet, Tjurbergsgatan 23, plan 2

Vad innebär det att studera på en kommunal gymnasieskola med specialpedagogisk profil?

Förutom att träffa elever, lärare och annan personal på skolan får du en guidad tur runt skolans lokaler på Campus Åsö och en presentation om skolan och de program skolan erbjuder.

SA-BET eller IMA?

Öppet hus riktar sig främst till dig som vill söka skolans högskoleförberedande program SA-BET (samhällsvetenskapsprogrammet inriktning beteendevetenskap), och dig som veta mer om introduktionsprogrammet IMA (individuellt alternativ) med profilen AST (autismspektrumtillstånd).

Program

Vi anpassar besöket efter dina behov, en generell presentation om skolan ges i ett av skolans klassrum på plan 2. Presentationen tar cirka 30 minuter och ges av skolledning och elever.

• Klockan 17.15
  • Klockan 18.15