Skolstart 2022 på Östra Reals gymnasium

Datum:

Tid: Varje program har sin tid för upprop

Plats: Karlavägen 79

Välkommen till Östra Reals gymnasium och skolstart läsåret 2022-2023

Vi välkomnar alla våra elever till ett nytt läsår. Vi ser fram emot att återse de elever vi redan känner och att få lära känna våra nya elever.

Du som är elev i år 1 börjar den 22 augusti. Vi har skickat hem brev till våra nya elever i år 1. Saknar du ett brev från oss får du veta allt du behöver av din mentor den första skoldagen.

Starttider den 22 augusti

• 09.00 för elever på samhällsvetenskapsprogrammet
  • 09.45 för elever på naturvetenskapsprogrammet och språkintroduktion
  • 10.45 för elever på ekonomiprogrammet

Det finns klasslistor i skolans entré. Vi har personal på plats som hjälper dig att hitta vilken klass du ska gå och vilket klassrum du ska till.

Gärdesdagen

Den 23 augusti genomför vi vår så kallade Gärdesdag för år 1. Din mentor berättar vilken tid som gäller för din klass.

Syftet med dagen är att du ska få lära känna dina klasskompisar och mentorer och ha roligt tillsammans. Från den 24 augusti gäller ordinarie schema.

Välkommen till vår skola!

Skolledningen