Skolstart 2022 för elever på Kungsholmens västra gymnasium

Datum:

Tid: Se uppropstid för respektive årskurs

Plats: Rålambsvägen 34A

Välkommen till Kungsholmens västra gymnasium! Läsåret startar måndag den 22 augusti för dig som börjar årskurs 1 och tisdag den 23 augusti för dig som börjar årskurs 2 och 3.

Nu börjar en ny spännande tid i ditt liv. De första veckorna är alltid lite speciella. Du ska lära känna nya klasskamrater och lära dig hitta i skolan. Många nya utmaningar, men personalen finns här för att stötta och vägleda dig under din skoltid. Låt ett nytt läsår börja!

Tider för upprop årskurs 1

Uppropet för samtliga årskurs 1 sker måndag den 22 augusti i aulan, K-huset, Konradsbergsgatan 7B.

• 09.00: Samhällsvetenskapsprogrammen, ekonomiprogrammen.
  • 10.00: Naturvetenskapsprogrammet, vård- och omsorgsprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Efter uppropet i aulan går varje klass till respektive klassrum. Därefter får du all information om följande veckor av din mentor. Tiderna för de första två dagarna varierar och du får information om start och sluttid av mentor när du kommer första skoldagen. Från och med tredje dagen följer eleverna sitt schema.

För dig som börjar årskurs 2 eller 3

Uppropet för samtliga klasser i årskurs 2 och 3 är tisdag den 23 augusti klockan 13.00. Eleverna går direkt till sitt mentorsklassrum enligt schema. Ordinarie schema följs från onsdagen 24 augusti.

Inbjudan till föräldramöte

Tisdag den 13 september mellan klockan 18.00 och 19.30 bjuder vi in föräldrar och vårdnadshavare till elever i årskurs 1 till en informationskväll om hur det är att plugga på Kungsholmens västra gymnasium.