Skolstart 2022 för elever i årskurs 1

Datum:

Tid: Upprop klockan 09.00, 10.00 och 11.00 beroende på program. Dagen slutar 15.00

Plats: Aulan - Nyängsvägen 152

Välkommen till Bromma gymnasium! Veckan före skolstart får du hemskickat ett brev från rektor.

Brevet innehåller också en broschyr om skolan och blanketter för påskrift. I broschyren får du information om det viktigaste du behöver veta inför skolstart.

Dagen efter skolstart åker du till Kärsön tillsammans med din klass för gemensamma aktiviteter.

Tider för upprop årskurs 1

Skolan börjar måndag den 22 augusti med samling i aulan.

• 09.00 - samling för elever på ekonomiprogrammet
  • 10.00 - samling för elever på naturvetenskapsprogrammet och teknikprogrammet
  • 11.00 - samling för elever på samhällsvetenskapsprogrammet och språkintroduktion

Efter samlingen i aulan går du till ett klassrum med din mentor och klass. Du äter lunch på skolan. Dagen slutar mellan klockan 13.30-15.00

Inbjudan till föräldramöte

Välkommen till föräldramöte. Vi samlas i aulan för gemensam information. Därefter går respektive klass med mentor till ett klassrum.

Föräldramöte för föräldrar till elev i årskurs 1: Tisdagen den 30 augusti klockan 18.00–19.30