Öppet hus på Kärrtorps gymnasium

Datum:

Tid:

Plats: Karlsövägen 9, Johanneshov

Välkommen till Öppet Hus på Kärrtorps gymnasium. Elever och personal finns på plats för att svara på dina frågor om programmen och om skolan.

Med anledning av pandemin påminner vi om att vi måste fortsätta vara rädda om varandra. Vi ber alla som besöker oss på Öppet Hus att bidra till minskad smittspridning genom att hålla avstånd till varandra och använda handsprit som finns tillgänglig på skolan. Det är mycket viktigt att alla tar personligt ansvar och att den som är sjuk eller har milda symptom stannar hemma.

Skolan håller öppet klockan 18.00–20.00.

För att minska risken för stora folksamlingar har vi ingen presentation i skolans aula. Du kan hela kvällen träffa elever och lärare och övrig personal i skolans ljushall.

Våra elever visar dig runt i skolan i små grupper och du kan ställa frågor om allt du behöver veta inför ditt gymnasieval.

Har du frågor om möjligheter till extra stöd för att lyckas med dina studier finns personal från elevhälsan på plats i Oasen.

Skolans café håller öppet hela kvällen.

Eftersom skolans Öppna Hus inte är att betrakta som en allmän sammankomst eller offentlig tillställning behöver besökare inte visa upp covidpass.

Varmt välkommen till Kärrtorps gymnasium!